Takip pıtırcıkları

28 Nisan 2013 Pazar

BEYPAZARI



 Ankara'ya 1 buçuk saat uzaklıkta Akköprü-Ankamall'un karşısından servislere binip  8 tlye ulaşabileceğiniz süper bir yer. Uzun zamandır okadar çok gitmek istiyordum ki yaz mevsimini sevmeyen biri olarak havalar ısınmadan gitmenizi öneririm. Okadar çok alınacak hediyelik ,tadılacak lezzetleri varki bir o kadarda müzesi var ama Yaşayan Müze  en güzeli sanırım burdan çıkasınız gelmeyecek çok güzel çok farklı bir müze,yaşayan müzedeki kostümleri denemeden ve çok uygun fiyatlardaki tarihi Taş mektepte Beypazarı'nın meşhur güvecinden  yemeden,Hıdırlık Tepesinden manzarayı görmeden dönmeyin.Güzelliklere ihtiyacı var insanın :)

Sokaklar Dolusu Şekerli Kar Kokusu



Ankara'nın en güzel yeri benim için Tunalı-kuğulu park özgün yerlerden bence her hafta sonu gidilesi oturup sohbet edilesi yerlerden birazda kalabalık olmasa daha güzel olucak. Kuğulu parkın hemen karşısında Buğday sokakta açılan Very cupcake çok şirin ama bir okadar da pahalı bir yer cupcake konusunda Elizinn de tercih edilebilir daha uygun. Ankarayı seviyorum :)

Ankara-Teleferik

 

























Keçiören'de bulunan Kızılaydan 421 nolu ego ile gidilen teleferik farklı güzel bir yer ancak gündüz gitmenizde fayda var çehresini  ben pek sevmedim.Teleferiğin bozuk olması ise sanırım kendi şanssızlığım.